Работно време:   Понеделник - Събота: 12:00 - 19:00
София, бул. Васил Левски № 110 0894 993 647

Статии, посветени на настолните игри

Обзор на The Vale of Eternity Обзор на The Vale of Eternity

23 май 2024

Добре дошли в Долината на Вечността! Тук ви очаква магическо приключение, в което вие сте ловец на всякакви мистични създания. Опитомете и призовете огнени гиганти, природни духове, всесилни дракони, дългоноси самураи и какво ли още не в епична битка, в която всяко същество ще допринесе със своята уникална способност. Комбинирайте добре техните сили и никой няма да може да възпре пътя ви към победата и вечната слава! 


Обзор на Kabuto Sumo Обзор на Kabuto Sumo

20 май 2024

Какво ли не сме виждали в пребогатия свят на настолните игри?! Но ето че винаги могат да ни изненадат с нещо ново, оригинално и забавно. Ако досега не сте пробвали сумо, моментът е настъпил! За всеобща радост не става въпрос за почти голи, тантурести юначаги – нека ви представим претендентите за върховенство на ринга – сумистите буболечки!Награди Golden Geek 2023 Награди Golden Geek 2023

16 май 2024

Вероятно няма фен на настолните игри, който да не знае за boardgamegeek.com и да не е прекарал десетки часове ровейки се там за поредната си игра. Днес искаме да ви представим победителите от 18-тото издание на Golden Geek Awards за 2023-та година. Ако не сте запознати - нещо като оскарите в света на настолните игри, но избрани на базата на потребителския вот.


Обзор на Тера Обзор на Тера

14 май 2024

Добре дошли в света на знанието! Пригответе се да се гмуркате в океан от любопитна информация, да изкачите планини от интересни факти и да прекосите пустини от чудати детайли!

В Тера ще се изправите пред въпроси от всяка точка на света, които ще ви накарат да разсъждавате, да мислите логично и да търсите всякакви следи в далечни кътчета на ума ви. 
Но не се страхувайте, ако не знаете отговора на някой въпрос. Тук не става дума да сте най-умният човек в стаята, тъй като бихте могли да надвиете противниците си и като просто бъдете по-близо до правилния отговор. В крайна сметка най-важното е да се насладите на пътешествието и да разширите хоризонтите си! Е, все пак и победа в битката на знание си е доста сладка награда...