Работно време:   Понеделник - Събота: 12:00 - 19:00
София, бул. Васил Левски № 110 0894 993 647

За нас

Кои сме ние, защо сме такива и други философски въпроси

Time2Play е магазин за настолни игри, игри с карти и зарчета, който се стреми да Ви предложи всичко най-ново и най-интересно от света на настолните игри. Селекцията ни от заглавия се подбира внимателно и цели още на ниво дистрибутор-магазин да подбере за Вас по-добрите заглавия. За нас е важно да останете доволни от направената покупка, затова се стремим да Ви препоръчаме точната за Вас игра, въз основа на Вашите изисквания и благодарение на богатия ни опит в сферата. Time2Play се състои от двама души – Ицo и Бубето.

Time2Play - Ицo Time2Play - Бубето

Ицo е запленен от настолните игри от поне 20 години, още от времето когато това не беше “cool”, boardgamegeek съществуваше от едва 3-4 години, а Том Васел пускаше писмени ревюта... С вече повече от 1500 изиграни заглавия, Ицo е от геймърите с най-широк поглед върху настолните игри и от най-компетентните хора, от които може да поискате съвет за игра. Рядко ще го хванете неподготвен с игра, която не е играл (но може да опитате!).

Бубето е по-отскоро в хобито ("само" от 10 години), но споделя същата страст и желание за игра. Тя обича да пробва нови игри и да се забавлява с леки и до средно сложни заглавия. Настолните игри за нея са прекрасно средство за разпускане, общуване и забавление. Тя обожава да разгадава мистерии и да решава пъзели, затова и този тип игри са сред любимите й. В предишния си живот е била детектив (100%!). Или престъпник...

Заедно ние създадохме Time2Play, за да споделим с Вас нашата любов към настолните игри и всичко свързано с прекрасния им свят. Настолните игри са не просто кутии с картон и пластмаса, а средство за общуване и себеизразяване, таен тунел към магически свят, изпълнен с приключения и забавления, нов начин на живот за всички открили вълшебствата му!

За нас събитията за настолни игри, които организираме всяка седмица, са особено важна част от виждането ни за ултимативния магазин за настолни игри. На тях ние получаваме обратна връзка с редовия фен на настолните игри, опитваме се да запалим искрата на хобито у престрашилите се новобранци и най-важното – забавляваме се заедно, тествайки най-новото и любопитно в момента на пазара (след което дружно или разединено го хвалим или хулим!). Разполагаме с 3 големи маси за игра и достатъчно място за комфортно прекарване на около 12-15 човека. Погрижили сме се за приятния интериор и атмосфера, а за жадните предлагаме разнообразни напитки.


Нашето мото: време за игра винаги трябва да има!

Нашата цел: да бъдем любимо място за пазаруване на настолни игри онлайн и офлайн. В офлайн частта искаме и да сме любимо място за споделяне на хобито чрез играене и общуване между стените на нашия физически магазин.

Нашата визия: свят, в който настолните игри са поне толкова популярни, колкото компютърните игри е един по-добър свят!

Нашето убеждение: настолната игра е най-хубавият подарък, който може да подарите на себе си или на приятел!

Любим цвят за игра: червен! Ицo не признава друго, а Бубето има строга последователност в избора си оттам насетне: черен, лилав, зелен.

Любим цитат: „Истинските мъже играят настолни игри!“ (Том Васел). Допълнение от нас – същото се отнася и за жените! ;)

Любим момент от работата: когато клиент сподели колко много му е харесала играта, която сме му препоръчали.

Накрая искаме да се обърнем към Вас, почитателите на настолни игри и наши потенциални клиенти – ако някога нещо не Ви хареса в нашия онлайн или офлайн магазин, моля споделете го с нас, използвайки формата за контакт или на живо в магазина. Целта ни е да предложим възможно най-професионална услуга, така че с времето искаме да подобряваме нашето обслужване и Вашето преживяване на сайта ни и във физическия ни магазин.

Очакваме Ви в магазина! Всеки е добре дошъл!