Работно време:   Понеделник - Събота: 12:00 - 19:00
София, бул. Васил Левски № 110 0894 993 647

Статии, посветени на настолните игри

Награди Игра на годината 2024 Награди Игра на годината 2024

18 юли 2024

„Игра на годината“ е българска ежегодна награда в областта на настолните игри, която се връчва на отличилите се през годината заглавия в пет категории - Детска „Игра на годината“, "Игра на годината“ на български, международна „Игра на годината“, "Игра на годината" за напреднали и експертна „Игра на годината“. 


Обзор на Holterdiepolter (DroPolter) Обзор на Holterdiepolter (DroPolter)

17 юли 2024

Холтер... какво? Тази малка, симпатична игра с трудно за запомняне име е нестандартно, но оригинално и забавно бижу, което ще ви донесе много смях, вълнение и може би мъъъничко мускулна треска на пръстите, докато звънци, миди, кубчета, ключета и духчета хвърчат навсякъде по масата. Звучи шантаво, нали? Определено е!Обзор на Mountain Goats Обзор на Mountain Goats

11 юли 2024

Някога представяли ли сте си какво е усещането да сте планинска коза, която безстрашно подскача по стръмните скали, покорявайки всеки връх? И да не сте, сега имате шанс да изживеете това приключение с настолната игра Mountain Goats. Тук козите не просто подскачат и катерят – те са истински планински нинджи, състезаващи се за надмощие над върховете. Ще трябва да планирате ходовете си, да мислите стратегически и да изпреварвате своите опоненти, защото в планината няма място за колебание. Така че събирайте компанията, изберете си стадо и се подгответе за забавление, което ще ви отведе до нови висоти. 

Ще се видим на върха!